Bunnyn video-, DVD- & CD-ROM tuoteluettelo

Sivut toimivat parhaiten 1024x768 resoluutiolla


Bunny Glamazon in Climax Session 180cm Alecilla ei ole kokemusta "Glamazon" sessiosta, niinpä 195cm Bunny päättää näyttää hänelle mitä hänellä on tarjota! Alex saa kyytiä koko rahan edestä!
MYÖS DVD!!!!
Bunny Glamazon's Suffocation Education Pieni 150cm Cindy saa selville että hänen poikaystävänsä on ostanut Bunnylta tukehduttamissessioita ja päättää käydä Bunnyn luona puhumassa asiat selviksi. Bunnya ajatus ei kuitenkaan miellytä ja tämä päättää antaa Cindylle opetuksen..
MYÖS DVD!!!!
You've Got Female - Featuring Bunny Glamazon Heiveröinen 150cm 65kg Jake tulee uteliaisuuttaan katsomaan mitä Bunnylla on tarjota. Bunny näyttää hänelle mitä on olla ISO, VAHVA JA SENSUELLI.
MYÖS DVD!!!!
Smorgasbord of Fetishes Tässä videossa Bunnyn asiakas, 165cm Tom, saa enemmän mitä on tilannut.. Hänet laitetaan palvomaan mahtavaa amazonia...
MYÖS DVD!!!!
"Little Carrot's Glamazon SmotherFest" 167cm 55kg Carrot tulee ostamaan Bunnylta session. Kaikki alkaa aivan normaalisti, kunnes Carrot päättää ehdottaa Bunnylle seksiä.. Helvetti pääsee valloilleen!
"Bunny & Amanda's "Total Eclipse of the Face" Mitä tapahtuu kun kaksi 2-metristä amazonia, 110 ja 190kg, laitetaan samaan tilaan yhden pienen 167cm 65kg miehen kanssa? Täydellinen naamanpimennys tietysti!
"Bunny Conquers Japan" Nyt saatavana! Bunny on palannut Japanista ja tässä videossa hän dominoi 158cm 44kg miestä ja 145cm 42kg naista.
"Having a Bad Hare Day - Featuring Bunny Glamazon" Bunny ei tykkää hyvää kun Eric keskeyttää hänen voimistelunsa. Eric luulee voivansa kostaa viimekertaisen höykytyksensä haastamalla Bunnyn kaikki otteet sallittuja- painiotteluun.
"Bunny's Tiny Fix-it Man" Bunnyn Jacuzzi on rikki ja sitä korjaamaan tulee 165cm 70kg huoltomies, joka ilmoittaa Bunnylle korjaavansa sen ainoastaan jos saa Bunnylta dominointi session.
"Dangerous Dungeon" Tässä videossa Bunny nähdään Sin- nimisessä paikassa Las Vegasissa jossa pieni naispuolinen omistaja järjestää hänelle opastetun kierroksen. Omistaja ei kuitenkaan tiedä mitä Bunny on hänelle varannut: tässä videossa nähdään rankinta dominointia Bunnylta: reisillä kuristamista, hiuksista vetämistä, nostamista, painimista, piiskaamista, naaman päällä istumista, läpsimistä ja kunnon tukehduttamista..
"Bunny's Playboy Sexetera Shoot" (A behind the scenes look at an Amazon) Tämä video on filmattu kun Playboy oli kuvaamassa Bunnya Sexteraan Playboy kanavalle, ohjelma näytettiin 6 huhtikuuta 2003. Tämä kertoo minkälaisia sessioita Bunny tarjoaa: painia, istumista, kantoa, ja pahoinpitelyä kolmelle orjalleen.
Bunny's Maid Man Pieni miespuolinen palvelija huomaa että Bunny kirjoittautuu hotelliin, palvelija onnistuu pääsemään hänen huoneeseensa pyyhkeiden vaihtajana. Ei kestä kauan ennekuin Bunny saa selville että palvelija haluaa vain tavata hänet joten Bunny päättää antaa pienelle palvelijalle opetuksen jota hän ei unohda.
Bunny's Naughty Maid 192cm pitkä (205cm koroilla) 110kg painava Bunny saa kiini hänen pikku palvelijan joka on 155cm pitkä, siitä että hän ei tee työtänsä kunnolla niin kuin palvelijan pitäisi.
Big Trouble - A Giantess Video Kaksi jättiläistä samassa videossa.Näe 50 jalkaa pitkä Bunny ja hänen ISOT jalat rannalla murskaamassa pienen kaupungin.
Walk in the Park Bunnya seuraa ihailija joka himoitsee hänen jalkojaan. Kun Bunny lopulta huomaa hänet, ihailija pakotetaan palvelemaan, hieromaan ja mittailemaan niitä. .
Bunny's little Playboy Bunny on juuri saanut valmiiksi Playboy kanavalle ohjelman Sextera, seuraavana päivänä 175 pitkä Nema palaa takaisin Bunnyn hotelli huoneelle jatkaakseen Playboy sessiota
How to Train a Slave 192cm pitkä Domina Bunny ja Jätti rintainen 125ZZZ Lulu Devine rankaisevat ja kouluttavat heidän heikkoa orja-poikaa.
Bunny's Workout & The Test Tässä videossa 2 sessiota 1 hinnalla. Ensimmäisessä jaksossa "Bunnyn treenit", tulet näkemään 190 senttisen (210 koroissa), 102 kiloisen Bunnyn kovassa treenissä kuntosalilla. On vaikeata uskoa että nainen pystyy tähän. Toisessa jaksossa "Testi" Bunny näyttelee sairaanhoitajaa ja hoitaa yhtä projektia, Alokas on vain 4" pitkä. Mutta ennen kuin hän voi aloittaa Kersantti Millerin on otetta "Testi" seksikkäältä Bunnylta .
Tickle Me Insane Bunny sitoo ja kutittaa 5' 2" pitkää tyttöä
Burn My Ass - (A Classic Archive tape) Staring Bunny Glamazon Tässä videossa Bunny saa selville että hänen orjansa on "pettänyt" hänta toisen dominan kanssa. Tämä on tosi Bunny Glamazon sessio ja ei suvellu herkille. Tämä on AITOA ja KOVAA piiskausta sisältävä domina sessio.
Total Trample Eric joka kutsuu itseään"The Trample King Master" haastaa Bunnyn sanoen että yksikään nainen pysty murskaamaan häntä sessiossa. Bunny ottaa ja hyväksyy tietysti haasteen. .
Bunny's Pampered Feet Bunnyn luo saapuu pariskunta palvomaan hänen jalkojaan.
Trample Queen Featuring Bunny Glamazon Lyhyt mies haastaa Bunnyn. Mutta pian hän huomaa että ei pärjää tälle voimakkaalle Amazon naiselle.
The Big Cop Upseeri Bunny saapuu 5' 2" pitkän 110 paunaa painavan Sandy Meyer luokse pidättääkseen hänet koska hän on kirjoittanut kateettomia sekkejä, mutta hän huomaa pian että Sandy oli tehnyt niin vain tavatakseen Bunnyn.
Bunny Versus Goliath Bunny harjoittelee salilla kun eräs 6' 3" pitkä 275 paunaa painava kehonrakentaja nimeltä Goliath haastaa hänet. Et tule uskomaan mitä Bunny tekee hänelle.
Bunny's Vegas Session Kurkista sisään Aitoon Bunny Glamazon sessioon.
Bunny's Baby Boy Bunnyn lapsi on jätetty yksin, joten Bunnyn on puettava hänet lapsen vaateisiin ja hoitaa häntä. Kun hän on ollut tuhma Bunny antaa piskaa ja kutkuttaa lasta sylissään.
Bunny's Cigar Session Pieni myyntimeis yrittää päästä Bunnyn taloon, mutta Bunny huomaa hänet ja tekee hänestä orjan.
Bunny's Little House Slave Pieni nainen tulee Bunnyn luokse vaatien että hän jättää hänen poikaystävänsä rauhaan. Bunny dominoi naista ja uhkaa tehdä hänestö orjattarensa.
The Tough Person Bunny Glamazon häiritsee "Kova mies" kisoja. Bunny pistää shown pystyyn ja esittelee voimiaan ja kokoaan.
The Bodyguard Viisi tappelukohtausta vauhdittaa tätä filmiä kun Bunny käyttää kokoaan hyväksi tapellessaan kolmea miestä vastaan. Joskus koosta on hyötyä. Tämä on niitä kertoja..
Bunny Spanks her little man Bunny esittää Amazon jumalaa joka menettää hermonsa pieneen miehen.
Queen of The Amazons Bunny esittää saksalaista Amazonia painiessaan 5'10" pitkän ja 165 paunaa painavan "Vakoilijan" kanssa. .
Bunny's little friend Bunny Piiskaa, Nostelee ja Terrorisoi 5' 2" pitkää,120 paunaa painavaa "Ystävää" Tiia .
Mommy's little baby Bunny esittää jättiläistä Amazonia joka saa kiini vanhan poikaystävänsä jota esittää
5' 4" pitkä, 120 paunaa painava Jerry
The Naughty Plumber Bunny Glamazon esittää emäntää joka palkkaa pienen putkimiehen korjailemaan kotiaan.
Bunny's 2001 Photo CD Bunny on yhdistänyt Kuva CD:n joka sisältää kaikki kuvat vuoden 2001 Jäsensivuilta. Varoitus. CD sisältää XXX-kuvia!!!!

Bunny Vs. Larissa Haaste ottelu joka tekee lopun muista hjaasteista. Larissa, eliitti luokan kehonrakentaja (5'10", 190paunaa) tulee kehään voittamattomana taistelemaan Kansainvälisesti tunnetun isorintaisen tanssijan Bunny Glamazonin (6'3", 190lbs) vastustajaksi.
The Late Snack Scott saapuu kakun kanssa, laittaa sen lattialle ja Bunny tarkistelee toureuden varpailaan. Scottin mielestä tämä oli kakun haaskaamista ja rupee nuolemaan kakkua Bunnyn varpaista imemällä jokaista varvasta.
The Obedience Session Bunny Glamazon on 190 senttiä pitkä, 210 koroissa. Hän on erikoinen domina, pukeutuneena nahkaan hän kutsuu Davein kotiinsa tottelevaisuus sessioon.
The Uncooperative Patient Glen saa ISON hoitajan mutta hänen käyttäytymisensä saa aikaan ison VIHAISEN hoitajan. Hoitaja antaa hänelle ilkeän ja pitkittyneen hoidon pahaa lääkettä. .
Ménage a Trois Scottin puoliso Susan suostuu auttamaan häntä tehtävässään palvoa Bunnyn jalkoja ja varpaita. He palvovat eri jalkoja, välillä he palvovat samaa jalkaa antaen erikoiskäsittelyn.
Stay Away from My Lingerie Scottia kiinostaa naisten alusasut ja isot naiset. Nähtyään 6'3" pitkän Bunny Glamazonin tanssin hän on täysin otettu.
The Appointment Destiny tekee ajanvarauksen Bunnyn kanssa, häntä rankaistaan armotta koska tuli myöhässä.
Don't Mess with my Friends Bunny on 6'3"pitkä ja painaa 200 paunaa ja on liikaa vastustajilleen, mies tai nainen. Hän on paras alallansa. Heikosta Jimistä ei ole vastusta. Mutta Bunny rankaisee Jimiä tavalla joka ei ole kaunista katseltavaa mutta tehokasta.
Double Dynamite Bunny Glamazon ja Alecia v.Jim--Bunny on 190 senttinen ja valtavan roteva, kuin Jumalatar. Bunny ja suosittu Alecia löyvät yhteen voimansa Jimin epäonneksi.
Down at My Feet Nancy nuolee kermaa Bunnyn varpailta, suutelee niitä, poistaa sukkanauhat suullaan ja paljon muuta.Bunny peittää Nancyn kasvot jaloillaan, ja Nancy laukeaa kuin raketti tyydyttäessään itseäään.
Bunny Glamazon v. Wally Kansainvälisesti tunnettu Toples tanssija Bunny Glamazon 6'3" pitkä , 192 paunaa. tekee selvää jälkeä miehestä (5'6", 140 paunaa) joka on häirinnyt häntä kerholla.
Can I Be Your Slave? Destiny haluaa olla Bunnyn orja joten hänen on läpäistävä testi. Testi on tulinen ja monivalintakysymyksiä ei ole. Se on Bunnyn valinta!
Crime Doesn't Pay Mies murtautuu Bunnyn kotiin ja saa maksaa siitä. Bunny pistää miehen maksamaan tuskalla , kärsimyksellä, sidonnalla ja häpäisyllä.